Srpanj 7

Početna

gfhjkvjhcg

Dragi gosti!

Poznato gostoprimstvo i pun stol ukusnih specijaliteta domaće kuhinje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pronalazak mira, prekrasnog krajolika, za svakoga tko se želi odmoriti od svakodnevne vreve i stresa…

Uz našu obitelj, te OPG Branka i Irene Geci, tijekom cijele godine možete uživati u raznim degustacijama domaćih zagorskih specijalieta, domaćih vrhunskih vina, te proizvodima uzojenih na najprirodniji naćin.

524768_2985963496752_1416510767_n

Izletište JELENICE nalazi se u malom zaseoku Gečkovec udaljenom 3 km od grada Ivanca u smjeru Lepoglave. Okruženo je šumama u kojima su uređene staze za šetnju, branje gljiva, uživanje u susretima s nepripitomljenim srnama, zečevima, raznim pticama, vjevericama i mnogim drugim životinjama koje se ovdje zateknu. OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaše dijete ovdje može naučiti sve o šumi, livadi, bari, potoku. JELENICE Vam pružaju mogućnost noćenja,boravka, uživanje tokom cijelog vikenda uključujući najbolje specijalitete ili jela po Vašoj želji,  i mnogobrojne izlete u našu okolicu. Tu se posebno ističu planina Ivančica, Ravna gora, Trakošćan i mnoge druge destinacije za izlete  razgledavanja koje su svega nekoliko kilometara udaljeni od nas.

Vinskipodrum…

SAM_2104                 SAM_2108                  SAM_2106

Pravo zagorsko okruženje…

Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svaki kutak hrastove hiže oživljavaju dahom starine mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni vrijednim rukama predaka. I mirisi su nenadmašni: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume. Mijenjaju se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godišnjeg doba u godišnje doba – sve po prirodnom redu ,zakonima naših predaka koji su stvorili sve ove zagorske specijalitete – što se uzgoji u vrtu i dvorištu ili dozrije u prirodi – to je naš jelovnik.

SAM_0775

Ljepota prirode, pogledi u daljinu…

U IZLETIŠTU JELENICE-PRI PAČU, probudit će vas pjev kosa ili koje druge ptice, sjedeći na terasi za doručkom ili ručkom zateći će vas igra vjeverica, a kada se popnete do vrha brežuljka, oko ćete odmoriti ljepotom krajolika i pogledom u daljinu koji seže do Ivančice, Ravne gore, pogledom u prekrasnu dolinu….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAM_2095 SAM_2096 SAM_2097 SAM_2098